The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Mer av det goda!

Kategori:

Nu har jag suttit en bra stund och fota, beskurit och sparat ner alla bilder på det som är klart och nästan klart i min arme.
Dock så blev några av bilderna dåliga så de kommer senare när jag tar mig tid att fota dem igen.

Först det viktigaste i alla "Black Legion" arméer, Abaddon the Despoiler.
Detta är en enkel konversion, Abaddons Tofs, Svärd, Klo och Trophyrack på en "Terminator Lord" i plast.Så vad tycks? Jag måste säga att själv är jag väldigt stolt över denna modell!
Och nu vidare till lite fler lords i "Abaddons Lords of the Black Crusade"
Nostradus ska få sin bas målad och Rajidin ska få alla gråmetallicdelar på armouren målade i guld.Efter att jag spelat igenom kampanjen i "Dawn of War 2, Chaos Rising" så fick jag lov att konvertera en Lord till ärkeskurken, Araghast the Pillager. Den är i och för sig inte en exakt kopia men den framför budskapet.
Annledningen till att svärdet inte är målat är bara för att det var målat tills jag hittade ett snyggare svärd att representera ett "Daemon Weapon" med.I bris på bättre bilder på hela modeller så har jag bara en close-up på huvudet till min nyaste Daemon Prince.
Är rätt nöjd med konverteringen på det. Ett gammalt Cold One huvud med taggar från Terminator och Terminator Lord Boxen, samt lite Green stuff.Nu kommer vi till höjdpunkten i min "HQ Kabinette", min extremt konverterade Khorne Daemon prince.
Denna har Huvudet, Vingarna och lite av armarna från en Blood Thirster, svärdet är från en Soul Grinder, detta fick jag av min kompis Måd för att måla hans Sol Grinder, dock har jag inte gjort det ännu men det kommer.
huvudplattan är från den gammla Juggernought of Khorne och dreadlocksen är green stuff.
Denna har dock min gamla målning på slangar och dylikt i rött, detta kommer att målas om i Lila vid första bästa tillfälle.Nu när jag har visat upp allt målat i min HQ sektion så går vi vidare till Elite och Terminators.
Vi börjar med en vanlig squad med Terminators med en Icon of nurgle, två chainfists och en Reaper.


Vidare kommer vi till mina tre "Renegade Space Wolves Terminators"


Sen vidare till den nybyggda Lightningclaw enheten, denna kommer utökas med en Reaper och en Icon of Khorne, de är byggda men inte målade. Jag har en mycket roliga överaskning i Reapern till denna squad.


Har är en close-up på Lucian, min lightningclaw renegade space wolves championUtan vidare intruduktioner kommer har jag också två dreadnoughts konverterade från den gamla Space Marines Dreadnoughten i metall. Den ena med Twinlinked Lascannons och Missilielauncher och den andra med Plasmacannon och Heavy flamer.


Nu får jag och även kanske ni känslan av att jag inte har några Troops, men det har jag.
Jag tänker inte visa alla eftersom de är mer eller mindre lika allihopa inom squadsen. Dock så komemr här några bilder på berzerkers, heavy weapons och lite marines.Jag har även Plague Marines, Thousand Sons, Noise Marines och Lesser daemons men det har inte så mycket färg, bortsett från Noise Marines som bara är ute på ärenden och kommer hem senare idag då kan jag fota dem.
Nu vidare till en av mina favoriter. Min defiler som jag från början byggde till mina World Eaters som senare blev av med färgen och konverterade till Black Legion.


Oroa er inte, nu har vi kommit till den sista bilden för idag. Jag har länge funderat på hur jag ska bygga den och nu kommit fram till det och byggt klart det, en Doomsday Device till Apocalypse.
Den ska dock sättas på en masonitskivebas med lite servitors och liknande men det kommer snart.
Till denna vill jag tacka Anders Granberg som bidrog med Pansarskotten som sitter på sidan, Ceruben som sitter fram och själva stommen på tornet som är en nedkapad basiliskpipa.


Hoppas ni har haft roligt och kommit på några bra ideer till era egna arméer. Jag kommer kontinuerligt lägga upp fler bilder på allt jag bygger och en till kategori med bilder på alla mina hus till min nu alldelse strax kompletta spelplan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: