The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Long time no See!!!

Kategori:

Fick idag ett sms av en barndomskamrat som jag inte pratat med på år och dar. Mycket trevligt om jag får säga det själv. Han funderade på att återigen gräva ner sig i Warhammer träsket och vem är jag att inte låta honom.
För att förtydliga lite så var det honom jag startade min egen Warhammer karriär med för ca 13 år sedan.
Med detta händelseförlopp och att han nyligen kollat min blogg fick jag lust och inspiration att lägga ut det jag sysslat med på sistone.
Vi börjar med min gamla "hederliga" black legion och målningen inför årets Dalcon som inte blir som jag tänkt men som jag orkade.

Detta är vad som spelas som och nu mer ser ut som min Slaanesh Daemon prince, dock så ska han efter Dalcon få en piska istället för svärdet och ett nytt höftskynke, dock inte synligt på bilden.


Sen har jag efter mycket om och men lyckats skvätta på lite färg på min Slaanesh sorcerer till fots. Även denna mycket söt och troligen jobbig.


Sen kommer vi till det som har tagit det mesta av min tid. Att bygga på, bygga om, måla om, och måla min Karond Kar tema Dark elves arme till fantasy.
Vi börjar med det jag gillar mest av dem och den som är närmast att bli klar, en Harpya.


Sen har jag som många andra upptäckt att Dark elves chariot är borttagen från GWs webshop så jag fick lov att bygga om den jag har till att dras av de nya Cold ones.


Till min kavalkad av monster så har jag skaffat en BSB på en Manticore, En Dreadlord ridande på en Black dragon och en Warhydra.


Sen har vi ju alltid de små soldaterna, och här är bild på min Champion till mina Cold One knight och en halvt målad frontrank till mina Warriors. Observera den konverterade Champion. Alla baser till Dark Elves ska så småningom målas i snötextur. För att matcha med mina val av kalla färger.Vid sidan mina spelande projekt har jag lite figurer till Space Orks, Beastmen, Warriors och Chaos och Empire som ni har sett lite av tidigare. Här är det jag målat så här långt.


Hoppas ni har njutit lika mycket av att titta på dessa som jag har haft att modellera och måla dem.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: