The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

En hallv assault squad

Kategori:

Hej allihopa!
Om ni inte sett det så börjar min arme nu ta form, gjort klart det sista jag har hemma som som vara med i min 1750 poängslista. Har 5 Death Company och 5 Assault marines på ingång och efter det fattas det bara 2 Stormraven Gunships. Dock så får jag väl vänta på dem tills de kommer i Februari/Mars nån gång.

Håll till godo med de första femman i min assault squad utan jumppacks som kommer deploya i ena stormraven.
Armen kommer heta "Blood Lords" och är ett sub-chapter till Blood Angels. Har inte skrivit så mycket story om dem men de följer Codex astarets när det gäller squad och company markings, dock så har de inte alltid squadmarkingen på samma knä utan det varierar efter ytrymme.
De leds av sin Chapter Master Zachnafeinn (Reglerna för dante). Dock så följer de inte Codex astarets när det kommer till Arme design, de har istället för 6/2/2 Tctical, Assault, Devastators så har de 6/2/2 Assault, Tactical och Devastators.

Alla har samma guldfärgade armour och svarta vapen, dock inte Death Company som har svart armour och röda vapen. Det som skiljer alla enheter från varandra är att Assault marines har Röda hjälmar, Tactical har Gula, Devastators har svarta, alla eliter har Vita och HQ har guld även på hjälmen.

Sergeants kommer alla ha en vit rand på sin hjälm, har bara inte hunnit det på dessa asault ännu. Det kommer det med och det kommer synas i den kompletta armeuppställningen senare när alla squads är klara.

Kommentera gärna och säga vad ni tycker om armens tema, färger, story och sånt.

På återseende om ett tag med 5 death company till och 5 assault marines till.
"By the blood of Sanguinius"

Kommentarer


Kommentera inlägget här: