The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Günther Schwarzvogel

Kategori:

Nu är första tillskottet till Vampire Counts armeen klar. Först ut är  Necromancern Günther Schwarzvogel.

Günther har letat sig ut i vildmarken efter att ha blivit utsparkad från the College of magic Amethyst college efter att han råkat fiffla lite väl i mörk magi.
Han jagades ut ur stande oh ut i vildmarken av av Häxjägare som drev honom längre och längre ut i ingenstans till de till slut fick tag på honom  östra delen av Talabheim i närheten av den fördömda staden Mordheim.
Just som den största av häxjägarens krigshundar sätta satte tänderna i Günthers hals svartnar himmlen  och en storm av döda själar river ur själen ur häxjägaren och hans hundar fly i panik.
Den starka stormen av av mörk magi upptäcks av en vampyr som just är på väg att lämna staden Mordheim med en stor mängd warpstone. Vampyren och dennes Dregs vänder genast om och letar på ursprunget till magistormen.
Helt utmattad och utmärglad ligger Günther i rännstenen brevid en sönderbränd likvagn. Under hans kappa tittar en enorm warpstonebit fram. Vampyren ler med sina kalla döda läppar, tar warpstonen och väger den i handen. han kastar över den till sina hantlangar som lägger den till samlingen. En stund står han över Günther och funderar tills han lyfter ett finger och pekar på den sargade mannen som ligger vid hans fötter.

Günther vakar upp i ett kallt rum av sten, i det enda lilla fönstret i rummet står ett litet ljus. Han själv ligger i en hög med gammalt hö. Günther reser sig sakta upp på svaga ben och börjar gå mot dörren. Just som han ska sträcka fram handen mot handtaget glider dörren upp och han möts av ett par kusligt skimmrande ögon och en till synes urmärglad och sargad kropp. Varelsen framför Günther skärskådar honom från topp till tå och nästan väser fram; Välkommen till tjänst hos Necrarch Günther, gör mig inte besviken.
Varelsen ler sagt och vänder sig om och försviner ur synhåll redan innan Günther hunnit uppfatta vad som hänt.


Här har ni första bilden på min Necromancer Günther Schwarzvogel


Kommentarer


Kommentera inlägget här: