The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Celestial Fulcrum Done!

Kategori: Hordes

Äntligen klar med en till Commission figur till Circle Orboros arméen. Finns inte så mycket mer att säga om den annat än att visa den!
Håll till godo!
 
 
 
 

Älskades Gubbspel Cup

Kategori: Hordes

Ikväll är det turnering, den första för egen del. Det är en singellist 35 poängs turnering med SR2013 regler och 50 minuters Deathclock.
Länge och väl funderade jag över vad jag skulle spela men då min beställning kom i tid så var valet inte så svårt trotts allt. Vad det verkar så kommer jag möta 3 Cygnarspelare, 1 Khador, 1 Protectorate of Menoth, 1 Circle Orboros och 1 Legion of Everblight och jag själv med mina Troll så klart.
 
Dagen till ära kommer jag spela med en experimentiellt pGrim lista
 
Prime Grim
Dire Troll Bomber
Impaler
  Fell Caller Hero
  Horthol, Long Rider Hero
  10 man Pyg Burrowers
  5 man Long Riders
  2 man Swamp Gobbers Bellows Crew
 
 
Den beställning jag gjort som kom idag var på Horthol och hans Long Riders kompisar. Även Lanyssa Ryssyll och en Feralgeist var med men de kommer inte ställa upp i turneringen. Tyvärr så var det en misshandlad låda med Long Riders jag fick så kortet saknades men det är mailar för att se om PP kan ge mig ett... Men till turneringen finns ju både faktionsboken samt Warroom.
 
 
 
 
Det roligaste med dessa var nog när jag packade upp Lanyssa och upptäckte att hon bara är en helgjuten modell och inga lösa delar. Feralgeisten däremot var tre delar.
 
Håll tummarna för en bra turnering och att alla har roligt. Det är ju trotts allt mest en kul grej som en födelsedagspresent till min vän. Grattis Grattis och hoppas du vinner!
 
 
 
 

Celestial Fulcrum WIP

Kategori: Hordes

Nu sitter jag här med en av de pilligaste modellerna jag någonsin målat men samtidigt en av de roligaste. Circle Orboros Celestial Fulcrum. Här är en bild för att hålla uppe intresset att se den klar imorgon eller på tisdag troligen.
 
 
Lämna gärna en kommentar om ni gillar den, eller om ni inte gör det.

Att göra till Trollbloods

Kategori: Hordes

Så här ser min samling ut nu överskådligt, inga bra bilder men det ger en bild av vad som finns i alla fall.
 
För att bli kvar nu så har jag några modeller som ska målas klart, några som ska basas och några som inte ens påbörjats.
De som bara ska basas är Rök och Storm Troll
 
Nästa steg är de som är påbörjade men långt ifrån klara vilket är Grissel Bloodsong, Pyg Bushwackers, Mountain King, Whelps och Swamp Troll
 
Sen sist men inte minst är de som jag inte ens påbörjat vilket i skrivande stund bara är Warlock Uniten Hunter Grim.