The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Älskades Gubbspel Cup

Kategori: Hordes

Ikväll är det turnering, den första för egen del. Det är en singellist 35 poängs turnering med SR2013 regler och 50 minuters Deathclock.
Länge och väl funderade jag över vad jag skulle spela men då min beställning kom i tid så var valet inte så svårt trotts allt. Vad det verkar så kommer jag möta 3 Cygnarspelare, 1 Khador, 1 Protectorate of Menoth, 1 Circle Orboros och 1 Legion of Everblight och jag själv med mina Troll så klart.
 
Dagen till ära kommer jag spela med en experimentiellt pGrim lista
 
Prime Grim
Dire Troll Bomber
Impaler
  Fell Caller Hero
  Horthol, Long Rider Hero
  10 man Pyg Burrowers
  5 man Long Riders
  2 man Swamp Gobbers Bellows Crew
 
 
Den beställning jag gjort som kom idag var på Horthol och hans Long Riders kompisar. Även Lanyssa Ryssyll och en Feralgeist var med men de kommer inte ställa upp i turneringen. Tyvärr så var det en misshandlad låda med Long Riders jag fick så kortet saknades men det är mailar för att se om PP kan ge mig ett... Men till turneringen finns ju både faktionsboken samt Warroom.
 
 
 
 
Det roligaste med dessa var nog när jag packade upp Lanyssa och upptäckte att hon bara är en helgjuten modell och inga lösa delar. Feralgeisten däremot var tre delar.
 
Håll tummarna för en bra turnering och att alla har roligt. Det är ju trotts allt mest en kul grej som en födelsedagspresent till min vän. Grattis Grattis och hoppas du vinner!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: