The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Valpar, Valpar, Valpar överallt!!!

Kategori: Hordes

Nu sitter alla valparna till Bergakungen ihop. Det var lite roligt att jag i ett paket valpar fick två kort istället för bara ett samt att en av modellerna saknades och en vad dublett, det var alltså rätt mängd totalt men inte den variation man kan önska.
 

Greystuffing the King

Kategori: Hordes

Suttit med greystuff en timme eller så och lagt grunden till fogfixning på min mountain king.
Eftersom min telefonkamera suger och det är mörkt är bildernas kvalitet därefter.
 
 
 
 
Detta lager sjka fixas med kniv när det har torkat sen ska det fixas igen för att få bästa täckning.

Druids of Orboros

Kategori: Commission

Har inte kommit långt och det går inte fort men det går.
Än så länge tre vargar, Laris, shiftingstone, Stonekeeper, sentry stone och mannequins klara. Nu är det Druider och eKaya som står på tur att få färg.
 
Dessa är de jag jobbar på åt Lina som "jobb" för min Mountain King!
 
 
Jag vet att det inte är så mycket men det är det jag har att erbjuda!
 
 

Bergen som knallar

Kategori: Hordes

Jag vet att jag sade att det skulle ta tid att få klart besten men eftersom skolarbetet kändes klart för dagen och resten måste göras senare så blev det montering i alla fall.
 
 
Nu ska han vara gröngrejsas och sen målas! Så troligen klar snart :P
Här har ni även en storleksjämförelse, han har ganska tilltagen kropphydda!
 

Bergakungen med valpar i släptåg

Kategori: Hordes

Nu har äntligen Bergakungen anlänt och med honom ett gäng valpar. Det är ingen dålig klump med resin detta, han är nästan bara byggd i resin vilket är väldigt bra, bara hakan och valpar och kedjor som är i metall. Så fort jag satt ihop honom kommer en bild på honom brevid några av mina färdiga troll så man ser storleken!
 
Bergakungen är betalning för att jag kommissionmålar Linas Circle Orboros arme.
 
 
Valparna kom med ett extra kort så nu har jag fyra såna. Synd om mig! Synd bara att skolan tar upp all min tid nu så jag inte hinner bygga honom riktigt än. Men jag kommer nog fuska lite... :D
 
Sen fick jag igår leverans från Firestorm Games i form av min restade Grissel Bloodsong.
 
 

"Älskades Gubbspel cup"

Kategori: Hordes

35 poäng med bara en Warcaster/Warlock och bara vänner på turneringen, hur spelar man då?
Det finns risk att jag kommer möta både Stormwall, Judicator och Mammuth där, finns till och med risk för två olika Stormwalls. Mitt dilemma är nu om jag ska spela med min alkoholiserade vän Borka Kegslayer och hans Brick för att i största möjliga mån kontra Judicatorn.
 
 
Eller ska man ta och spela med Hoarluk Doomshaper med sina kompisar Rök och Mulg...
 
 
Jag känner att ingen på denna turnering kommer att bry sig om character restrictions även om de spelar med nästan en av de listorna som är avsedda för sånt spel. Så jag kommer inte heller hålla tillbaka med characters.
Ja jag har egentligen inte mycket att säga jag bara funderar på vad jag ska göra.

Några Projekt På Gång

Kategori: Firestorm Armada

Jag har för stunden några projekt på gång, har fler än jag publicerar men de ligger så långt bak i prioriteringen att de inte kommer bli klara på länge. Spelplanen som jag publicerade i Onsdags samt min Trollbloods arme till Hordes ligger på högsta prioritet.
 
 
Vid sidan av trollen och för deras fortsatta befolkningsökning målar jag även en Circle Orboros arme på kommission åt min vän och hans fru. Vem skulle inte ta ett sånt roligt jobb för en Berga kung till sin trollhord?!
 
 
Näst efter detta kommer de nyare spelen som jag bara skaffat lite modeller till men inte hunnit spela än, däribland Firestorm Armada och Malifaux. Till FSA spelar jag med Relthoza och till Malifaux är det den nyare faktionen Ten Thunders som lockar mest.
 
 
 
 
Utöver dessa spel så sysslar jag även med Warhammer FB och Warhammer 40k även om dessa ligger lite efter i prioritet just nu. Där har jag precis startat en Warriors of Chaos arme till WHFB genom att köpa på mig en begagnad arme och till 40k är det mina Imperial fists Space Marines som ligger bäst till. Senaste inköpet där är 3 begagnade dreadnoughts som ska få lite färg respektive målas om.
 
 
 
 

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Terrain and gaming board

Efter över ett år av dekadens och slappande gentemot mina lojala följare så är jag tillbaka nu med mer modeller och fler spel. Om jag slappar till igen så hoppas jag att ni säger till. Då jag inte har fotat nått på länge så kommer här en bild på mitt nya spelbord och terrängen jag designar till det.
 
Imorgon kommer det fotas till alla de lag jag spelar just och och vilka projekt jag håller på med där. utan vidare utfyllnad. Välkommen tillbaka till Pajens Hobbyhörna!