The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Leonidas the Furioso Librarian Dreadnought

Kategori:

Nu har jag efter inte alls så lång tid lyckats måla klart min Furioso Librarian Dreadnought som jag döpt till Leonidas.
Han kommer i min armelista åka med "Sanguinary Guard2 och "Captian" i en "Stormraven Gunship".
Ni kanske lägger märke till att delarna kommer från i alla fall fyra olika boxar. Venerable Dreadnought, Ironclad Dreadnought och lite småplock från "Death Company" och "Sanguinary Guards".
Back Bannern är jag nog mest stolt över, den är "freehand" målad och gjord i grönt eftersom mina vanliga marines kommer komma från 4th Company som har en grön blodsdroppe som logo.Samtidigt som jag basade honom har jag även lyckas tagit tummen u där bak och basat klart mitt "Döda Marine terminator" objektiv.

Nyss hemkommen från England

Kategori:

Under denna helg har jag varit med min familj i england och semestrat lite så här vid vinters intåg. I england finns som alla vet rikligt med Games Workshop butiker så jag fick ju bara lova att köpa med mig något.
Resultatet blev, ett Blood angels codex, en Skaven army book, 5 till Death company marines, en ironclad dreadnought och en venerable dreadnought.
Venerablen och ironcladen konverterade jag dagen ihop till en "Furioso Libraraian Dreadnought" Jag gillar den. Snart kommer resterande modeller men denna är helt klart viktigast.


Och sen så klart en Close up på hans force weapon.

Färgschema!

Kategori:

Jag har experimenterat lite med olika färgscheman till mina vanliga Marines i Blood angelslistan. Av de jag gjort är jag mest nöjd med denna. Vad tycker ni om den?


Nu är det inte bra upplösning alls på bild nummer två men det får duga, den ska bara visa Logon på hans shoulderpad. Vad tycks? Om allt, Färgschema, Logo, Namn, Kompabilitet till resten?!

Grassy Guards

Kategori:

Även om det inte är så stor grej så tycker jag det blev mycket bättre; här är lite bilder på mina Sanguinary Guards med gräsade baser.


The Sanguinary Guard ready for Combat

Kategori:

Nu har jag äntligen gjort klart mina Sanguinary Guards med sin dioramabas och så klart så är både Dante och min Sanguinary Priest med där också.

Skulle enheten deploya som den ser ut i bilderna skulle den kosta 575 poäng, men dock har den 4 Infernus pistols, 12+6 Master crafted power weapons attacker +3 vanliga attacker när de är stationary. De har "Feel no pain", "Furious Charge", "Hit and Run" och scattrar inte när de deepstrikear.

Får se hur de spelar sen men det är en rolig enhet.
Där syns Dioramabasen och allas platser på den. Sen har jag lite bilder på dem var och en också.
Dock så är korten kanske inte så bra, så de är lite snyggare IRL än vad de är här.
De enskilda bilderna är från vänster till höger på Dioramabasen.
Nu har jag kommit på att jag ska göra lika dioramabaser till alla enheter i min arme. Jag kommer ha 1 för Death Company, 2 Assault squads, 1 Vanguards och sen en med mina Objectives på. Planen ligger sendan som så att jag ska ha en större platta med diorama på även den där alla mindre dioramabaser kommer få plats på.
På alla dioramabser under figurerna kommer jag sätta magneter så att de inte lossnar och sen kommer armeen följa med mig så till turneringar och events. Det kommer bli grymt snyggt tror jag?! Vad har ni för åsikter om det?

Jaja nu kan jag ärligt säga att jag inte har några figurer kvar att måla just nu så jag måste köpa fler. Det kan hända att jag skaffar några när jag är i England den 21-25:e Oktober.
Men det återstår att se. Idag blir det Bridgens och lite Fantasy spelande mot Empire med mina Dark Elves.

Syns där eller senare på bloggen. Ha en bra dag allihopa.

I väntan på något bättre...

Kategori:

Det har inte kommit några inlägg nu på ett tag men jag håller på med en enhet och en dioramabas till dem och de kommer inte komma upp förens det är klart.
Dock så har jag bara 1,5 modeller kvar att måla. Så de kommer nog ikväll... Om ni undrar vad det är så är det "Sanguinary Guards" som jag målar men på dioramabasen så kommer även min Commander och Sanguinary priest också att vara med...
Håll ut nu så kommer det mer snart.

By the blood of Sanguinius

Kategori:

Så, det verkar som om min Blood Angels arme börjar ta form, har just nu 5 Terminators och 5 Sanguinary Guards på målarbordet som väntar på Färg. Terminatorerna har dock inte så hög prio eftersom de inte ska vara med i de första 1750 poängen.
Dock så kommer nog mina Sanguinary Guard få färg innan helgen är slut.
Men nu får ni hålla till goda med min, enligt mig snygga, Sanguinary Priest.