The Krielstone Chronicles

All things Trollbloods related, Painting, Modding, Lists and Games. Even a short story or two once in a while.

Ordning i allt KAOS!!!

Kategori:

För er som inte känner mig så bra så har jag svårt att hålla mig till ett lag, ett spel eller ens en figur. Här kommer lite av det som jag håller på med just nu, och det är inte lite.

Vi börjar med att visa hur min "Arbetsplats" och "Förvaringsplats" ser ut. Sen har jag ett skåp med massa 40k terräng men där inne blir det inga bra foton.

För att börja med hyllan så har jag där en STOR chaosarme som jag håller på och ska sälja om allt går som det ska och två små chaos styrkor som jag ska behålla. Jag har en arme med "Blood Lords" blood angels succesorchapter och en Imperial fist arme. Jag har också ett gäng blood lord drop pods som står på arbetsplatsen. Utöver det håller jag även på att måla lite Biel-Tan eldar och en bund genestealers och en broodlord till tyranids. Sist men inte minst har jag ett spelbord till fantasy med terräng som behöver lite kärlek.

Oj jag glömde nästan jag har en 1000 poäng arme med Dvärgar också som ligger och skräpar som jag ska måla lite på snart.

FörvaringsplatsenChaos


Blood Lords


Imperial fists


Eldar och Nids


Fantasy Terrängen


Ok, det var det, nu har vi bara arbetsplatsen kvar.
På arbetsplatsen har jag som jag sade innan, lite Blood Lords drop pods. Det är dock inte det enda, jag har även: En mindre ensamble med Orks till 40k, ett påbörjat warband till Warmachine med Cryx, ett gäng chaos spawns, griffons och andra fantasy monster varav en griffon inte har några vingar, en arme med Vampire counts där 10 skelett inte sen är tagna ur sprues än, en Darkelf arme, faktiskt några dark elves som snart är klara och fått färg samt lite random modeller till andra fantasylag.

Arbetsplatsen


Orks


Cryx


Monster


Vampire Counts


Dark Elves


Dwarves


Random


Så där nu var hela kavalkaden av projekt uppvisde. Och så att alla som läser inte misstar sig så har jag så klart fler ideer som jag inte har börjat på än. En arme med Dark eldar, en med Bretonnians, Mer terräng till fantasy, fler monster till Storm of magic, fler hydror till Dark elves, En arme med Grey Knights och så klart en Chaos Dwarf arme från warhammer forge a.k.a Forge world. Men det är bara det jag kommer på nu på rak arme. Hoppas jag smittar av mig lite med mina ideer och får andra att hoppa på sina projekt.

Så mycket att göra, så lite fritid! :P

Försäljning på G

Kategori:

Några av er kanske har sett det på forum eller liknande men nu ligger alla mina chaos space marines, utom några väl valda, ute till fösäljning.

Här kommer två bilder på saker som ska säljas, förhoppningsvis.